Welkom in onze "Manoir de Briscol"

Manoir de Briscol te Erezée op het privédomein van 13000 m² heeft heel wat troeven om te verleiden in onze belgische Ardennen.


Een mooi gebouw in L-vorm met aanhorend bijgebouw, circa 750 m² bewoonbare oppervlakte, vormen de ideale vakantiewoning om 20 personen onder te brengen die ten volle zullen kunnen genieten van al de schoonheid van een ridderlijk en charmant landhuis. In het hoofdgebouw bevinden zich 5 slaapkamers voor 14 personen + 1 zetelbed in mezzanine voor 2 personen. In het bijgebouw, buitenom bereikbaar, nog 3 slaapkamers voor 6 personen. Alle kamers zijn voorzien van boxspringbedden.

Een groot zuidterras biedt een prachtig uitzicht over de natuurlijke vijver van 500 m² en de omringende heuvels en bossen. Het houten interieur van het landhuis met oude wandtapijten, jachttrofeeën en meubelen van weleer zorgt voor een warm onthaal.

In alle seizoenen kan u genieten van comfort en luxe die deze woning biedt: verwarmd binnenzwembad (10 x 4 m) 28°, apart rond peuterbad 28° diepte +/- 40 cm, hammam, sauna, buitenjacuzzi (6 pers.), dompelbad, buitendouche warm/koud water, infraroodsauna, biljartkamer, tafelvoetbalspel, airhockey, speeltuin, trampoline, petanque, wifi, solarium en speelkamer voor de kids.

Gezellig rond het haardvuur in de finse kota of onze bourgondiërs kunnen hapjes BBQ'en, geschikt voor het ganse gezelschap. 

Voor ieder totale ontspanning naar hartenlust.

De prachtige keuken zal het hart van elke hedonist veroveren die weet dat het leven zoeter is als het met liefde bereid wordt. Copyright © le bonheur - Briscol | Webdesign Weblounge